Waarom studeren bij  DreamChild?

DreamChild staat voor kwaliteit. De geaccrediteerde beroepsopleidingen die we verzorgen worden door de beste trainers op dat gebied gegeven.
We besteden veel tijd en aandacht aan de persoonlijke begeleiding van de deelnemers.
De opleidingen (en workshops) die DreamChild organiseert staan in het teken van ervaren. De leerstof die we geven moet je bleven en ervaren, want vanuit ervaring leer je het beste. De geleerde stof is direct in de praktijk toepasbaar.

Wat wil ‘geaccrediteerd’ zeggen?
Accreditatie houdt in dat de opleiding is goedgekeurd door een beroepsvereniging, in het geval van de opleidingen van DreamChild betreft het de VIV en BATC. Na het succesvol afronden van je examen kan je lid worden van deze beroepsvereniging. Ziektekostenverzekeraars stellen voor het vergoeden o.a. als eis dat de coach/therapeut aangesloten is bij een beroepsvereniging.

Ik heb na het lezen van de folder/website nog vragen over de opleiding, waar kan ik met deze vragen terecht?
Voor aanvang van een opleiding worden er diverse gratis informatieavonden en kennismakingsworkshops georganiseerd. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar voor informatie.

Heb ik een vooropleiding nodig om te kunnen deelnemen aan een opleiding?
Voor de Gezins- en Kindercoach opleiding is een vooropleiding vereist. De informatie hierover is terug te lezen bij de betreffende opleiding.

Wat is de uiterste inschrijftermijn voor een opleiding?
In verband met het opsturen van diverse informatie, het printen van het lesmateriaal en het reserveren van de locatie, is het wenselijk dat deelnemers zich een minimaal een maand voor aanvang van de opleiding aangemeld hebben.
Is betalen in termijnen mogelijk?
Betalen in termijnen is – in overleg – mogelijk. Belangrijkste voorwaarde is dat het volledige bedrag voor aanvang van het examen voldaan is.

Zijn overnachtingen bij de prijs inbegrepen?
Overnachtingen en diners zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld.

Zijn er extra kosten aan een opleiding verbonden?
Ja bij een aantal opleidingen zijn er bijkomende studiekosten. Deze kosten staan vermeld bij de informatie van de opleiding.

Waarom zijn de opleidingsdagen in het weekend?
Om het aantal op te nemen vrije dagen te beperken en files te omzeilen hebben we er bewust voor gekozen de meeste opleidingsdagen in het weekend plaats te laten vinden.

Is er ook individuele begeleiding tijdens de opleiding?
Individuele begeleiding tijdens de opleidingen heeft bij DreamChild grote prioriteit. We werken bij alle opleidingen met OpleidingsCoaches, deelnemers kunnen hier zeven dagen per week op terugvallen. Op deze wijze krijgen deelnemers ondersteuning in het werken met de leerstof en persoonlijke groei.

Kan ik me verder specialiseren?
Ja na het voltooien van de opleiding zijn er diverse mogelijkheden om je verder te specialiseren door middel van diverse vervolgopleidingen. Daarnaast bieden we afgestudeerden bijscholingsdagen, zodat afgestudeerde coaches/therapeuten altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Zijn de kosten van de opleiding fiscaal aftrekbaar?
Ja opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst of je belastingadviseur naar de mogelijkheden en voorwaarden.