Wil jij als Holistisch GezinsTherapeut of Gezins- en KinderCoach je favoriete delen van de opleiding doorgeven d.m.v. je eigen training of traject met je eigen deelnemers? En weet je nog niet precies hoe en wat je wilt gaan doen? Dan is deze training iets voor jou!

We gaan de eerste dag met elkaar starten, zodat je nog meer geïnspireerd raakt en je meer kunt verbinden met de training of traject die jij wilt gaan verzorgen. Ook is het goed om mede  trainers te leren kennen. Wellicht hebben jullie steun en ruggespraak aan elkaar na deze training.

Voor daarna heb ik 9 dagen samengesteld met alle onderdelen van de opleiding. Deze dagen gaan we dieper op de verschillende onderdelen in en leer ik jou het trainersaspect van dit specifieke onderdeel. Jij mag tussen deze 9 dagen kiezen welke onderdelen jou het meeste aanspreken en hoeveel dagen jij in totaal wilt volgen. Je hoeft dus alleen de dagen te volgen die jou helpen om jouw eigen training neer te zetten.  En ik help jou daar graag mee!

1. Eerste dag: Wat is jouw passie? Dit is de start van alles wat nieuw is en succesvol wordt. Het begint allemaal bij jouw passie! Deze is dus verplicht voor iedereen. We gaan met elkaar onderzoeken wat jouw passie is om trainingen of trajecten aan te bieden. We gaan ervaren wat beter bij je past en hoe zo'n training er dan uit zou kunnen zien. Wat wil jij uit de training halen en wanneer vervult het jouw verlangen?

De rest van jouw training kun je zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit onderstaande modules. De modules staan in willekeurige volgorde en we spreken met elkaar de data af voor de modules die jij wilt volgen.

Module 2. Hoe schrijf je een boek / manual ter ondersteuning en promotie van jouw training / traject. Deze dag gaan we samen kijken hoe een boek of manual tot stand komt en ter ondersteuning kan dienen voor jouw training / traject. Aan teksten zitten regels verbonden wanneer je ze kopieert van andere mensen. Het is goed om te weten waar je mogelijkheden liggen.

Module 3. Hoe schrijf je een programma. Een programma schrijven voor een training of traject is nog niet zo simpel. Wat is de volgorde, kun je iedereen bereiken met je theorie /  oefening, hoeveel tijd ben je kwijt met een oefening, hoe begin je, hoe sluit je af etc etc. Bij het schrijven van een programma komt nog heel wat kijken.

Module 4. Hoe maak je een geaccrediteerde opleiding. Wil je een opleiding maken als de Gezins- en KinderCoach, wat de goedkeuring heeft van de zorgverzekeraars, dan komt daar nog wel wat bij kijken. Zelf heb ik dit traject al zoveel gelopen dat ik je hier goed in kan bijstaan. Wat verlangt een accreditatie bureau van jou?

Module 5. Kinesiologie of zoals we het in de volksmond zeggen: Spiertesten. Vind je het leuk om jouw deelnemers ook spiertesten te leren? Dat kan, het staat je vrij om te doen. Deze vorm van spiertesten die we in de opleiding toepassen komt oorspronkelijk bij Roy Martina vandaan. Deze dag laat ik je zien hoe je zo'n training opbouwt en wat wel werkt  en wat niet.

Module 6. Innerlijk kind werk. Tijdens de opleiding heb je op veel manieren aan jouw innerlijk kind gewerkt. Hoe help je anderen nu door dat proces heen? Wat moet je in de gaten houden? Wat zijn de belangrijkste tools die je kunt overbrengen wanneer het om innerlijk kind werk gaat? Deze dag gaat niet over de oefeningen van de opleiding maar juist over het proces wat onder de modules door stroomde.

Module 7. Alle innerlijk kind oefeningen van de opleiding. We gaan deze dag de belangrijkste innerlijk kind oefeningen van de opleiding bespreken. Waarom alle oefeningen een bepaalde plek hadden in de opleiding, wat ik er als trainer mee wilde bereiken, en wat ze deden voor de loop van de opleiding? Het zijn er meer dan je denkt!

Module 8. Trainen do je zo! Misschien heb je de Trainer Reversie Methode wel gedaan. Prima. Dan hoef je deze dag niet te doen. Voor alle andere is dit een waardevolle dag om jezelf als trainer te gaan zien. Hoe bereik jij je deelnemers? Hoe weet jij of je ze bereikt hebt? Wat past bij jou en wat past niet?

Module 9. Alle bewustzijn vergrotende oefeningen. Naast de innerlijk kind oefeningen hebben we ook nog veel bewustzijn vergrotende oefeningen gedaan. Deze hebben er voor gezorgd dat je een bredere visie kreeg, een groter voorstellingsvermogen en dus ook voor jezelf mogelijkheden hebt geschapen die buiten je comfort zone lagen.  Ook hier voor geldt: Waarom op deze plek in de opleiding, wat wilde ik er als trainer mee bereiken, en wat deden ze voor de loop van de opleiding?

Module 10. Holisme en Reversie Methode. De hele opleiding was doorspekt van het holistische denken. Ook de Reversie Methode is niets anders dan op een holistische manier naar je kind kijken. Hoe zat dit verweven in de opleiding en wat wil jij hiervan door geven aan jouw deelnemers?

 

Strippenkaart

Ik wil gaan werken met een strippenkaart.
De 4 strippenkaart koop je 4 modules en met de 5 strippenkaart koop je 5 modules.

Mocht je meer modules willen volgen dan kun je losse modules bijkopen tegen een 50% kortings tarief van 75 euro per module.

Gratis

Naast het aantal modules dat je aangekocht hebt, krijg je extra:
1 privé sessie om samen naar jouw training te kijken en periodieke zoom gesprekken voor wie wil aansluiten.

 

Voor mij is het belangrijk dat de prachtige visie en oefeningen van de opleiding door gegeven worden. Ik help je graag met alles wat jij ervoor nodig hebt om dit te doen!

 

 

Datum 1e gezamenlijke dag zaterdag 11 november
Locatie Wormerveer
Prijs per persoon:

4- rittenkaart

5- rittenkaart

losse modules bijkopen

 

€ 595,-

€ 650,-

€ 75,-

 

Trainer van onderdelen van de opleiding Holistische GezinsTherapie

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.