Elke gecertificeerde en gediplomeerde  Gezins- en KinderCoach heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag te volgen.
Deze bijscholingsdag gericht op jouw onderneming wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de coaches gewaarborgd blijft.

Bijscholingsdag vrijdag 3 juli 'Heldere kwaliteiten ontwikkelen en inzetten in je praktijk'

Deze bijscholing wordt even anders dan anders. Ik heb ontdekt tijdens een training op Ibiza dat we onze heldere kwaliteiten, zoals helder weten, helder zien, helder voelen etc vaak onbewust inzetten in ons leven. Door de opleiding Gezins- en KinderCoach zijn we op een bewustzijnslaag gekomen, waarin we deze heldere kwaliteiten kunnen gebruiken voor ons leven maar ook in onze praktijk. Maar hoe doe je dat dan? Allereerst is het natuurlijk een beetje spannend en omdat het spannend is, is het des te leuker om lekker met zijn allen te gaan oefenen.

Deze dag gaan we oefenen met helder weten, helder voelen en helder zien. Dat betekent niet dat je gelijk Jomanda wordt. De oefeningen maken ons juist bewust van de kwaliteiten die we al lang hebben, maar vaak te weinig bewust inzetten. Omdat het bijscholing ondernemen is, wil ik deze dag ook graag een oefening inzetten om te kijken naar jouw onderneming. Daarvoor mag je iets meenemen wat in jouw praktijk staat, of dat jouw onderneming toebehoord.

Ben je nieuwsgierig hoe je deze ontwikkeling voor jezelf en je praktijk kunt gebruiken?

 

Datum  vrijdag 3 juli 2020
Tijden 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten € 75,-
Locatie Golfhotel Middenbeemster (vervoer vanaf Wormer)
Informatie DreamChild 075-6222511
Aanmelden info@dreamchild.nl

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.