Elke gecertificeerde en gediplomeerde  Gezins- en KinderCoach heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag te volgen.
Deze bijscholingsdag gericht op jouw onderneming wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de coaches gewaarborgd blijft.

Bijscholingsdag vrijdag 15 maart 'Klanten krijgen via social media, hoe gaat dat eigenlijk?'

“Het lukt mij niet om volgers te krijgen die écht interessant voor mij zijn. En wat plaats ik op een Facebookpagina, mijnLinkedIn profiel of op Instagram? Hoe schrijf ik berichten die gelezen worden en waar op wordt gereageerd?”

Dit zijn vragen van ondernemers die ik in mijn bedrijf on- en offline tegenkom. Vrouwen die met hart en ziel in hun bedrijf werken. Met grote deskundigheid hun klanten helpen. Maar vaak ontbreekt het hen aan kennis over marketing. Zonder een strategie of plan plaatsen zij zo nu en dan iets op social media. Omdat het erbij hoort. Maar klanten levert het niet op.

Ik ben Willy Valk en eigenaar van Hands on Social Media. Ik help vrouwelijke ondernemers van 40+ met hun online zichtbaarheid zodat zij meer klanten krijgen.

Sinds 1997 ben ik online professioneel actief en het delen van informatie via het wereld wijde web intrigeerde mij vanaf het eerste moment.

In 2011 heb ik voor het ondernemerschap gekozen om meer impact te maken. Dat betekende dat ik mijzelf als ondernemer actief zichtbaar moest maken. En dat was in het begin best spannend. Maar door jarenlang opleidingen, trainingen en cursussen te volgen heb ik zoveel kennis en ervaring opgebouwd dat ik inmiddels in staat ben om jaarlijks duizenden vrouwelijke ondernemers te helpen met social media marketing en hun online zichtbaarheid.

En die kennis deel ik graag met jou tijdens de Bijscholingsdag Ondernemen.

 

Dit is wat je gaat ontdekken:

- Wat social media marketing is en vooral wat het niet is zodat je voorkomt dat je de plank misslaat

- Wat er in je profielen staat als je zakelijk met social media werkt

- Hoe je aan meer volgers komt die relevant zijn voor jouw bedrijf

- Welke berichten daar bij passen. Berichten die gelezen worden en waar op wordt gereageerd.

- Hoe je berichten schrijft, de opbouw en hoe je mensen in actie zet je website te bezoeken of contact op te nemen.

 

Tijdens de dag gaan we veel oefenen en creatief aan de slag met het  geven van woorden aan jouw diensten, jouw unieke persoonlijkheid en passie.

Wil jij in 2019 resultaat zien van je social media activiteiten en je zichtbaarheid vergroten?

 

Dan zie ik je op vrijdag 15 maart aanstaande!

Willy

 

Datum  vrijdag 15 maart 2019
Tijden 10.00 uur tot 17.00 uur
Kosten € 75,-
Locatie Golfhotel Middenbeemster (vervoer vanaf Wormer)
Informatie DreamChild 075-6222511
Aanmelden info@dreamchild.nl

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.