Elke gecertificeerde en gediplomeerde Gezins- en KinderCoach heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag te volgen.
Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de coaches gewaarborgd blijft.

Bijscholingsdag zaterdag 6 maart "Hypnotherapie en Homeopathie"

Frans Peeters heeft van 1981 t / m 2011 een zelfstandige praktijk gevoerd voor homeopathie en hypnotherapie. Daarnaast was / is hij nog steeds als docent Hypnotherapie/Regressietherapie en  Homeopathie verbonden aan diverse opleidingen en gaf hij workshops voor collega’s in diverse landen binnen Europa. Hij is oprichter en vele jaren bestuurder geweest van diverse organisaties in het werkveld van de hypnotherapie en de psychotherapie in het algemeen zoals het Nederlands Gilde van Hypnotherapeuten (NGVH), de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP) en de European Association for Hypno Psychotherapy (EAHP).  Hij verkreeg als een van de eersten in Nederland het ECP (Eurocertificaat voor Psychotherapie).

Wie kent Homeopathie of Hypnotherapie nou niet? Maar hoe het werkt en waarom het werkt dat weten we veelal niet. Op deze bijscholingsdag gaat Frans ons meenemen in de werking van Hypnotherapie en Homeopathie. Het is een echte praktijkman en dat is te horen in zijn bevlogen verhalen en de vele voorbeelden vanuit zijn praktijk en cursussen. Voor de afwisseling doen we deze dag ook wat oefeningen met hypnotherapie. Het beloofd een boeiende dag te worden!

Wil je alvast iets meer weten over Frans Peeters of zijn kijk op homeopathie of hypnotherapie kijk dan op  https://franspeetershypnotherapeut.jouwweb.nl/

 

Datum  zaterdag 6 maart 2021
Tijden 10.00 uur tot 17.30 uur
Kosten € 75,-
Locatie De Tijstroom Zaandam
Informatie DreamChild 075-6222511
Aanmelden info@dreamchild.nl

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.