Elke gecertificeerde en gediplomeerde Gezins- en KinderCoach heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag te volgen.
Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de coaches gewaarborgd blijft.

Bijscholingsdag vrijdag  20 september "Masterclass Syl en Son"

Tijdens de opleiding maak je kennis met demo's. Deze demo's zijn altijd toegespitst op het protocol. Echter in ons dagelijks werk passen wij het protocol niet of nauwelijks meer toe. Een protocol is niet meer dan de zijwieltjes op je eerste fietsje waarop je leert fietsen. Als je eenmaal kunt fietsen kunnen de zijwieltjes er af. In de praktijk blijkt dit nog lang niet zo simpel te zijn als wij, Syl en Son, denken. Vandaar deze masterclass. Tijdens deze dag gaan wij demo's geven. Dat betekent dat jullie problemen mogen inbrengen die of Syl of Son gaat behandelen zoals we dat in onze praktijk ook doen. Zowel Syl als Son hebben hun eigen specialiteiten en eigen manier van behandelen. Er komt dus van alles langs.  Systemisch werk, chakra's, NLP, Gezins- en KinderCoach, Enneagram, etc.

Deze dag geeft jou inzichten in hoe je kunt spelen met alle aangeboden technieken. Je leert van de 'oude rotten' in het vak veel over hoe je problemen kunt aanvliegen en je mag natuurlijk ook zelf jouw probleem inbrengen. Door middel van loting zal jouw probleem wel of niet gekozen worden.

 

Datum vrijdag 20 september 2019
Tijden 10.00 uur tot 17.30 uur
Kosten € 75,-
Locatie Golfhotel Middenbeemster (vervoer vanaf Wormer)
Informatie DreamChild 075-6222511
Aanmelden info@dreamchild.nl

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.