Elke gecertificeerde en gediplomeerde Gezins- en KinderCoach heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag te volgen.
Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de coaches gewaarborgd blijft.

Bijscholingsdag zaterdag 23 september "Reis door de Chakra's"

Chakra's zijn energiepoorten.  De meeste van ons kunnen ze niet zien maar we voelen ze wel degelijk. Een chakra mag je zien als een draaiend wiel wat continu energie afgeeft en binnen laat en zo je fysieke-, mentale- , spirituele- en emotionele lichaam voedt.  De stroming van de chakra's wordt beïnvloed door onverwerkte ervaringen. Hierdoor kunnen er op verschillende levensgebieden problemen ontstaan op fysiek-, mentaal-, spiritueel- en emotioneel niveau. We spreken dan over een chakra of chakra's in onbalans.

Er zijn verschillende manieren waarop de chakra's weer in balans gebracht kunnen worden. Meditaties, oefeningen en visualisaties gericht op die specifieke chakra brengt de chakra weer in balans en op dat moment gaat de energie in het specifieke levensgebied weer stromen. Hierdoor verandert je ziens-, denk- en handelswijze binnen dat gebied.

Van oudsher maken we allemaal gebruik van 7 hoofdchakra's. De laatste jaren zijn er echter 7 chakra's bijgekomen Deze bijgekomen chakra's hebben een fijnere trilling en zullen ook niet bij iedereen volledig geopend zijn. Zeker is dat bij de kinderen van deze tijd de 14 chakra's wel allemaal openstaan zodat ze van meer vermogens gebruik kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid etc. Ze hebben bijvoorbeeld een actieve 6e chakra die zorgt dat hun gevoel van ZIJN groot is. Hierdoor zijn ze bewust van wat ze willen van het leven en leven zij om te leven ‘en niet om te werken’.  Ze willen gezien worden in hun kwaliteiten. Bij veel cliënten ouder dan 29 jaar, stroomt de 6e chakra matig. Het verlangen om voor jezelf te staan is er wel maar schuldgevoelens, en gevoelens van ‘mag ik dat wel’ 'is dat voor mij' laten deze chakra niet vrij uit draaien.

Tijdens deze bijscholingsdag ga je alle 14 chakra's ervaren door middel van visualisaties, oefeningen en kleur. Tevens leer je hoe je op een simpele wijze kunt testen welke chakra uit balans is of nog niet geopend is en leer je een superfijne methode waarop je de specifieke chakra in balans brengt. Chakrabalancing is een van mijn favoriete helingsmethodes die ik veelvuldig inzet in mijn praktijk.

Ik heb er mega veel zin in! Jullie ook?

Datum  zaterdag 23 september 2023
Tijden 10.00 uur tot 17.30 uur
Kosten € 99,-
Locatie Zaanstreek
Informatie DreamChild 075-6222511
Aanmelden info@dreamchild.nl

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.