Van spelend kind naar masker

1318510_a_butterfly_in_the_handDeze 3 daagse workshop staat in het teken van jouw innerlijk kind en de belangrijkste fases in je jeugd. Ervaringen uit onze jeugd oefenen een grote invloed uit op ons dagelijks leven. We zijn gevormd door de wijze waarop onze ouders het leven benaderden. De wijze waarop onze ouders omgingen met momenten van stress, relaties, hun eigen lichaam etc. kunnen wij terug vinden in de manier waarop wij de wereld om ons heen benaderen. Een innerlijk kind ontstaat  tijdens een gebeurtenis in je jeugd waarin je je niet begrepen voelde. Op zo’n moment ontstond er een klein afgescheiden deel in jou. Een deel dat niet verder is gegroeid. Een deel dat stil is blijven staan in een tijd waarin je als kind onbegrip ervoer.

Ieder van ons draagt een innerlijk kind mee. Een kind dat reageert vanuit pijn, verdriet, angst of woede. Een kind dat gehoord wil worden; gezien wil worden. Echter, we zijn te druk en richten ons makkelijker op anderen dan op ons zelf. Door de belangrijkste fases in je jeugd te onderzoeken door middel van muziek, spel en theorie creëer je heling voor die verwaarloosde delen in jezelf zodat je jouw Innerlijke Kind  de liefde en de aandacht kunt geven die het verdiend.

Dit wordt een drie daagse om zowel in het doen, denken en voelen kennis te maken met jouw innerlijke kinderen, hun kracht en in welke mate jij deze kracht in kunt zetten in het dagelijks leven. Het wordt een liefdevolle drie daagse waarin we met elkaar leren hoe het voelt om compleet te zijn, jezelf te vergeven en krachtig in het leven te staan. Deze workshop is een cadeau aan jezelf!

Datum 18, 19 en 20 januari 2019
Tijd 10.00 - 18.30 uur  (zondag tot 17.00 uur)
Kosten € 350, - incl. koffie/thee, lunch, fruitbreak en boek "Mam, heb jij dat nou ook?"
Locatie Wormerveer
Informatie info@dreamchild.nl

Aanmelding:

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.