Heb je plannen om een boek te schrijven maar lukt het je maar niet om er echt voor te gaan zitten. Of lijken de zinnen in je hoofd mooier dan ze er op papier of op het scherm uit zien? Of heb je het lege scherm syndroom? Ga dan mee met deze drie daagse schrijfretraite. Ik vertel je alles over het schrijversvak. Geen leeg scherm is mij vreemd. Ook geen prachtige zin die in het niets oplost wanneer je hem op wilt schrijven. Of een geweldig idee dat niets meer lijkt voor te stellen wanneer er eenmaal woorden aan gekoppeld worden. Toch heb ik al meer dan 10 succesvolle boeken geschreven en ik neem je graag mee op dit avontuur.

Het avontuur speelt zich af op Texel in B&B Texels Groen. Jij hoeft je alleen maar te focussen op jouw meesterwerk en achter de schermen verschijnen er op gezette tijden de heerlijkste natuurlijke maaltijden. Even alle aandacht dus voor jou en je boek.

Deze drie-daagse besteden we aandacht aan wat je wilt schrijven, hoe je het wilt schrijven en natuurlijk ga je ook daadwerkelijk schrijven. Neem pen en papier of je laptop mee zodat je een start kunt maken met jouw boek! Tijdens de driedaagse gaan we gezamenlijke oefeningen doen en je hebt tijd voor jezelf om lekker te schrijven. Daarnaast ben ik aanwezig om met je mee te denken en je op weg te helpen. Er is aandacht voor alle facetten van het boek schrijven. Waar je ook tegen aanloopt, de oplossing is daar.

Data 25 september 13.00 uur tot 27 september 16.00 uur
Locatie B&B Texels Groen
Prijs per persoon: € 495,- inclusief overnachting en alle maaltijden
Bijkomende kosten:

eventuele overtocht van en naar Texel

 

Hoe schrijf ik een boek?

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.