De  gediplomeerde Holistische GezinsTherapeuten die op deze pagina staan, zijn allemaal opgeleid volgens de Reversie Methode® ontwikkeld door Sylvia Leegwater. Deze opleiding is een erkende opleiding door CAT en BATC op HBO niveau. DreamChild is een CRKBO geregistreerd instituut.

Elke gediplomeerde Holistische GezinsTherpeut op deze pagina heeft conform de beroepsorganisatie en in het belang van de kwaliteit elk jaar een bijscholingsdag gevolgd bij DreamChild.

Deze vakinhoudelijke bijscholingsdag wordt aangedragen door DreamChild opleidingsorganisatie zodat de professionaliteit van de onderstaande coaches en therapeuten gewaarborgd blijft*.

Veel therapeuten zijn aangemeld bij beroepsorganisaties zoals VIV, CAT of BATC. Door jouw aanvullende verzekering kan de kosten van het coachingsconsult in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

Vraag ernaar bij je therapeut.

Als ouder kun je rechtstreeks contact opnemen met een gecertificeerde en gediplomeerde Holistische GezinsTherapeut bij jou in de buurt.

* Coaches en therapeuten die niet op deze pagina vermeld staan maar wel aangeven dat ze volgens de Reversie Methode® werken worden niet door DreamChild erkend.


Regio's

een ogenblik, de kaart wordt geladen...