Your Choice Coaching

Yolanda van der Arend
NLP-coach, Gezins- en Kindercoach

Middenweg 71a 1462 HD Middenbeemster

Praktijkinformatie

YolandaVanaf mijn eerste baan heeft communicatie centraal gestaan in mijn werk. Ook als mede-eigenaar van een commercieel bedrijf speelt communicatie bij mij een grote rol; zowel naar de medewerkers en klanten toe als ook in ons produkt zelf.

Mijn eigen weg ...

 In 2010 heb ik uit belangstelling de NLP-Practitioner opleiding gevolgd, waar ik meer vaardigheden leerde in persoonlijke communicatie en ik me ook bewust werd van mijn eigen emotionele valkuilen. Als moeder van vier heel verschillende en prachtige pubers binnen een samengesteld gezin merkte ik het verschil. Mijn dochter zei eens:" Je gaat nu heel anders met ons om als wij ergens mee zitten".

 

 

Your-Choice-logo-voor-web

 

Al gauw wist ik dat ik mijn kennis en vaardigheden wilde inzetten om jongeren en/of hun ouders te helpen. Uit ervaring weet ik hoe groot de botsingen kunnen zijn door verschillende verwachtingen en oplaaiende emoties maar ook de lol met elkaar. Daarom heb ik voor deze doelgroep ook de specifieke opleiding Gezins- en Kindercoach gevolgd, waarbij ik werk met de ReversieMethode®.

Opscheppen over jezelf is niet netjes, heb ik van mijn moeder geleerd (en leren mijn kinderen nu ook...). Daarom laat ik het graag aan een ander over:

"Door haar voel ik mij welkom, gezien, gehoord en begrepen. Zij is voor mij precies de coach die ik nodig heb, die mij een zetje in de rug kan geven, kan confronteren met vragen of uitspraken, naar mij luistert, maar waar ik ook heerlijk mee kan lachen. Het is een heel natuurlijk, hartelijk en liefdevol contact. Yolanda, dank je wel om wie je bent!"