Praktijk Zonnetje - Dreamchild

Praktijk Zonnetje

Praktijk voor gezins- en kindercoaching, Remedial Teaching en Faalangst Reductie Training
Jolanda Caeijers

Praktijkinformatie

jolandaAls ouder wil je je kind het beste geven. Je doet je uiterste best je kind zo goed mogelijk op te voeden. Soms loopt het niet zoals je zou willen. Er kan van alles aan de hand zijn waardoor je kind niet lekker in zijn vel zit. Soms lukt het niet alleen om dat te veranderen. Het kan je als ouder een verdrietig, gefrustreerd of machteloos gevoel geven.

Ik geloof er in dat je als ouder alles in je hebt wat nodig is om jouw kind te begeleiden. Je kind spiegelt jou en wil je wat vertellen. Hierdoor kunnen oude pijnen naar boven komen. Door deze oude pijnen te verwerken en een plaatsje te geven, ga je anders reageren op jouw kind en gaat je kind ook anders reageren.

Jolanda 1.1Als gezins- en kindercoach kan ik je hierbij ondersteunen. Hierbij maak ik onder andere gebruik van de Reversie Methode®. Ik ga graag met je in gesprek om zo samen te onderzoeken wat ik voor jou en je kind kan betekenen. Hierbij wil ik zo goed mogelijk aansluiten bij de ondersteuningsbehoeften die jullie hebben. In mijn praktijk werk ik zowel met ouder als kind.