Lev Coaching

Annelieke Mak

Mussenstraat 11, Hilversum, Nederland

Praktijkinformatie

Annelieke Mak: Kinder-gezins-onderwijscoaching bij Lev-coaching

Creatief, ondernemend, open en met een hart voor kinderen.

Zelf ben ik een trotse moeder van drie kinderen in de puberleeftijd. Het voelt als een enorme rijkdom om ze, samen met mijn man, te begeleiden, ieder op zijn eigen pad. Ook mijn kinderen hadden zo hun tegenslagen en wij als ouders eveneens. Dankbaar kijk ik terug op een tijd waarin ik bewust thuis ben geweest, toen mijn kinderen nog jong waren. In die tijd ben ik mij verder gaan scholen, omdat mijn kinderen, vanuit hun belevingswereld, mij de inspiratie gaven die richting op te gaan. Hierdoor kreeg ik de kans om verder te mogen kijken en ontdekken, dat er veel meer mogelijk is rondom het welzijn en de ontwikkeling van het kind. En dat die mogelijkheden op hele andere niveaus liggen dan het systeem waarin wij leven ons aanreikt.

In 2012 heb ik mijn Post HBO Kinder-gezinscoach opleiding Dreamchild Reversie Methode® behaald om, vanuit een holistische kijk, verbinding te maken tussen ouder en kind. Daarnaast heb ik mij verschillende interessante technieken eigen gemaakt:  intuïtieve coaching, systemisch werken (individueel en binnen het onderwijs Groepsgeluk), EFT,NLP, ontspanning bij kinderen en aantal trainingen rondom beelddenkende kinderen.

Belangrijk vind ik dat we de balans in onszelf vinden, door vanuit ons hart te leven. We zijn een voorbeeld voor onze kinderen en kunnen op die manier de wereld verzachten.

Heb jij het Lev om een kijkje in je hart te nemen?

Dan ben je van harte welkom bij Lev-coaching.