Heleen Buikema, Holistisch Gezinstherapeut Amersfoort

Peerlenburg 45, 3813 NN Amersfoort, Nederland

Praktijkinformatie

Ik begeleid ouders die onzeker zijn over de opvoeding. Is jouw kind wel eens boos? Of verdrietig? Of bang? Of onzeker? En weet je niet goed hoe je je kind het beste kan begeleiden? Denk je na elke situatie dat je het beter, liefdevoller, met meer humor of in ieder geval anders aan had moeten of kunnen pakken? Is jouw innerlijke stem vaak kritisch? Ben je zo streng dat je het nooit goed genoeg doet? Schiet je door stress zelf wel eens uit je slof? Zou je dat liever anders willen? Maar lukt dat niet en weet je niet hoe?

 

Ik leer je het gedrag van je kind beter te begrijpen. En ik leer je hoe jij je kind liefdevol kan begeleiden bij boosheid, onzekerheid, angst, verdriet etc. Mijn droom is dat ouders beter leren omgaan met de emoties van hun kinderen, zodat ze hen beter kunnen begeleiden. Dat doe je door te kijken naar het gedrag van je kind en wat dat met jou als ouder doet. Dat wat jou als ouder raakt in het gedrag van het kind heeft te maken met je eigen onverwerkte emoties. Dat hoeft niet heel groot te zijn, maar heeft onbewust wel invloed. Door je eigen emoties te verwerken, help je indirect je kind. Én je maakt ruimte zodat je zelf nieuwe inzichten krijgt over hoe je jouw kind kan helpen.

 

Op die manier kan jij zorgen voor meer rust en gezelligheid in huis. Voor meer vertrouwen en verbinding onderling. Zodat er een betere balans ontstaat voor je kind en voor jouzelf. Zodat jij met meer plezier en gemak je kind kan begeleiden op zijn eigen pad.

 

Voel je welkom!

 

Heleen Buikema, Holistisch Gezinstherapeut, Amersfoort

Bel: 06 1256 4052 of

Mail: mail@heleenbuikema.nl