Coachpraktijk Elvira

Elvira Gelissen

Praktijkinformatie

 

ElviraHallo, mijn naam is Elvira Gelissen-Bemelmanns, ik heb een gezin met twee opgroeiende kinderen.

Drie dagen per week sta ik voor de klas op een basisschool, daarnaast heb ik een praktijk voor gezins-en kindercoaching.

Na zo’n 15 jaar voor de klas te hebben gestaan, waarin ik kinderen én hun ouders heb zien worstelen met diverse problematieken en na zelf moeder te zijn geworden van twee kinderen, ontstond bij mij de vraag waarom kinderen bepaald gedrag laten zien en ook volwassenen vaak in de knoei komen met zichzelf.

 

In mijn p02 Logo Elvira Image0001raktijk help ik mensen die tegen een probleem in de opvoeding aanlopen of zelf een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van de Reversie Methode® kan ik samen met de cliënt snel naar de onderliggende oorzaak van een probleem, waarna we het probleem direct aanpakken.

Ik ben van nature positief ingesteld en kijk graag samen met de cliënt naar kansen en mogelijkheden.

 

Ik maak gebruik van:

affirmaties (positieve zinnen)burofoto

visualisaties

symbolen

masseren van de acupressuurpunten

helende verhalen

etherische oliën

 

Een goede manier om te zien wat een kind bezig houdt is het kijken naar tekeningen die tekeninghet kind maakt. Wat tekent het? Hoe is de vlakverdeling? Welke kleuren gebruikt het?

Kindertekeningen kunnen ons informatie geven over de emotionele toestand van een kind.

Als we de signalen herkennen die het kind ons probeert te geven kunnen we daaruit afleiden wat een goede manier is om het kind te begeleiden.