Access Indigo

Holistisch gezinstherapeut en coach, systemisch werk en opsteller, energetisch healer en reader.

Kokkel 18a, 1723 HX Noord-Scharwoude

Praktijkinformatie

Ik ben Karin Glas- Hoedjes,

Holistisch gezinstherapeut en coach, systemisch werk en opsteller, energetisch healer en reader. Mijn missie is om eenieder te ondersteunen in de weg naar heling. Wat heb jij nodig om in je eigen kracht te staan?

Wat spiegelt je kind?

De kinderen van deze tijd, indigo kinderen of ook wel nieuwetijdskinderen genoemd. Ze hebben een sterke intuïtie en ze zijn gevoelig voor de zichtbare en onzichtbare wereld om zich heen. Als moeder van twee kinderen van deze tijd, en mijn werkervaring als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster in de kinderopvang, weet ik dat de opvoeding van je kind soms een uitdaging is. Het helpt als je kunt begrijpen wat je kind je probeert te vertellen. Vaak spiegelen ze wat vast zit in jou. Ik help je de spiegel van je kind te vertalen. Opvoeden is een hele uitdaging en soms is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Ik ben er voor je om naar je te luisteren en je te coachen om (weer) plezier en ontspanning te creëren binnen het gezin!

Je bent ook van harte welkom als je bijv. een fysieke klacht hebt en je wilt onderzoeken waar deze klacht emotioneel en/of energetisch over gaat. Of je loopt tegen muren op en wilt onderzoeken wat je nodig hebt om weer verder te kunnen op je pad.

Neem vrijblijvend contact met me op, dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!