• De manual is duidelijk, goed leesbaar geschreven. Als er vragen zijn worden die ook goed opgepakt. Ik lees tot nu toe de verplichte boeken ook met plezier.

  Manon
 • Vanuit mijn hart wil ik jullie alvast bedanken! Het was een intensief maar waardevol jaar. Er zijn dingen aangeraakt, aan de oppervlakte gebracht wat zoveel inzicht heeft gegeven. Alles wat gezien en doorvoelt is, heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik denk dat er geen groter cadeau bestaat. Dank dank dank!

  Kelly van der Ploeg
 • Ik ervaar de opleiding tot nu toe echt als een groot cadeau aan mijzelf. Ik ben er erg blij mee, ook op de momenten dat ik even niet blij ben en het allemaal veel vind, dan weet ik toch dat het me ergens brengt wat ik nodig heb..

  Grietje
 • De coaches zijn allemaal erg begaan met ons. Dat voelt erg fijn en veilig.

  Dave
 • Erg leerzaam. Een ontdekkingsreis naar jezelf. Een mooie manier om ouders en kinderen te helpen om weer de kracht in henzelf terug te vinden. Ik vind het erg boeiend, leerzaam en inspirerend.

  Ine
 • Als allereerst wil ik je bedanken dat ik mee mocht doen als Opleiding Coach. Dank je wel voor je vertrouwen en dank je wel dat je de ander zo zijn proces gunt. Dat vind ik zo mooi! Merk ook wel dat ik wat wiebelig word want zo schrijf ik naar het einde toe.;-(  Lieve Syl, vergeet niet dat mijn reis begonnen is bij jou 4 jaar geleden in de opleiding. Het is daarna heel erg hard gegaan bij mij….ben je gewoon heel erg dankbaar dat ik mij zo heb kunnen ontwikkelen via jou en Dreamchild.

  Chantal Kruizinga
 • De opleiding is helemaal geweldig. Dit is gewoon niet te beschrijven hoe mooi deze opleiding is. Als je er op de website over leest, haal je het er niet uit wat er dan in al die weekenden gebeurt. Wat een rijkdom en ik mag het nu in mijn hart sluiten.

  Sylvia is een heerlijk mens, een mens met zoveel kennis. Sylvia blijft gewoon, laat ook haar dingen zien, laat zien dat zij ook mens is. Sylvia gaat er niet omheen, laat echt wel zien waar je staat zodat je ook verder kan komen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Sylvia staat altijd voor je klaar, je kan haar altijd bellen. Duurde wel voordat ik het in de gaten had dat het ook echt mocht, omdat ik het niet gewend was.

  Saroj Prior
 • Ik heb geleerd dat ik veel meer kan dan ik ooit voor waarheid had aangenomen. Het feit dat het me nu lukt om grote probleemstukken van studiegenoten op te lossen door direct naar de kern te gaan.

  Lotte Wolters
 • Bij de start was dit vnl. nog het protocol wat ik ging leren, bij de zelfontwikkeling kon ik me nog niet echt een voorstelling maken. Ik heb hopelijk ook jullie verbaasd, maar meest heb ik toch mezelf verbaasd in wat er bij mij ‘omhoog’ mocht komen en hoezeer ik anders tegen mijzelf, mijn verleden, mijn kinderen en de buitenwereld ben gaan aankijken. Dank daarvoor! Heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen vanwege het én mezelf ontwikkelen én het protocol van de reversie methode leren. Juist doordat dit beiden werd geïntegreerd heb ik het niet alleen aangehoord maar ook ‘doorleefd en eigen gemaakt’.

  Jose
 • De inhoud van de opleiding is waardevol en zeer interessant. Pittige stof tot verwerking en anders dan je gewend zou zijn van een HBO opleiding. Het ervaren, het voelen, het tot een bewustzijn komen zijn eigenlijk de basiswoorden voor deze opleiding. Voor mij is er een nieuwe dimensie in mijn wereld gekomen. Heel bijzonder.

   

  Fatma
 • De opleiding was een intensief jaar waar ook veel tranen de ogen hebben verlaten. Veel duidelijk is geworden in  welke kindfases de ballast en gedachtes vandaan komen.

  Eigenlijk moet iedereen die nog GEEN moeder is deze opleiding doen. Het geeft ze zoveel inzicht in alle kind fases zodat je beter inzicht hebt hoe je je kind moet begeleiding naar zijn volwassen fase.

  Wat een waardevolle informatie is dat geweest en je kijkt toch anders naar de kinderen nu. Maar je kijkt ook anders naar volwassenen, je doorziet sneller bepaalde situaties of weet net even de juiste vragen te stellen zodat er mooie gesprekken loskomen. Het was mijn doel om een praktijkje erbij te beginnen maar dat heb ik al heel snel losgelaten. Het moeten bewijzen dat ik alles kan en een duizendpoot ben is na 12 maanden opleiding duidelijk geworden dat ik dat helemaal niet wil. Ik mag nu op de bank zitten niks doen, ik mag netflixen overdag, ik mag 8x per jaar op vakantie, ik mag nee zeggen, ik mag doen wat ik wil en hoef aan niemand verantwoording af te leggen, ik werk wanneer ik dat wil. Ik heb mijn bedrijf en dat is genoeg. Ik hoef er niks meer naast te doen. Ik geniet van mijn vrije tijd. En omdat ik zo relax leef is mijn omzet met 60% gestegen dit afgelopen jaar omdat ik niks meer ernaast moet doen om mij maar te bewijzen. Er is ruimte gekomen in mijn hoofd omdat ik het “moeten bewijzen” los heb gelaten.

  Sylvia dank je wel voor de mooie reis door mijn leven en wat het heeft gebracht.

  Manon Idema

  Manon Idema
 • Zoveel meer dan ik had verwacht! De opleiding is zowel in theorie als in praktijk(oefeningen) heel duidelijk en er wordt veel geëvalueerd. Er wordt ruim de tijd genomen voor de te behandelen stof en het is fijn altijd terecht te kunnen bij Sylvia en de coaches.

  Linda Veenstra
 • Allereerst onwijs bedankt Sylvia! Het hele jaar is een cadeau voor mezelf geweest. Bedankt voor wat je doet en de fijne en veilige sfeer die je gecreëerd hebt samen met ons allemaal.

  Annemieke Spits
 • Een groot cadeau voor mezelf, mijn gezin, omgeving en als coach!

  Annelieke Mak
 • Voor mij is deze opleiding een schot in de roos. Van te voren had ik een algemeen beeld van de inhoud. Ik wist dat ik leerde spiertesten en ik wist ook dat je eigen persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel was, maar hoe en wat precies was een (aangename) verassing.

  Pauline
 • Een programma die erg opbouwend is. Waarin je stap voor stap doorgroeit op een uitgebalanceerde manier .

  Linda
 • Ik kan erg genieten van de werkvormen tijdens de weekenden. Zoveel dinge die ik nu al heb mee gemaakt die me echt raakten. Iedere keer ben ik weer verrast wat het met me doet. Ook hier is de afwisseling heel prettig. Fijn dat het veel praktijk oefeningen zijn die je echt laten beleven hoe het voor mij voelt. Ook wel heel prettig om soms wat theorie te hebben. Vooral in de weken dat ik echt met mezelf geconfronteerd werd waren de vele oefeningen soms wel even genoeg. Dan vond ik het ook heerlijk als er wat meer theorie was. Erg fijn, dat ook het energetisch voelen aan bod komt. Zou van mij nog wel meer mogen.

  Marjolein
 • Geweldig! Het is mooier en veelomvattender en diepgaander dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als meer ouders/coaches deze opleiding zouden volgen!

  Christine
 • De manier waarop ik persoonlijk begeleid word en vrij gelaten word in het pad wat ik moet gaan, vind ik bijzonder sterk aan de opleiding. Ik word geen richting op geduwd, maar er worden mogelijkheden aangedragen en mijn eigen kracht krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen.

  Marjan
 • Deze andere kijk op ouders en kinderen vind ik verrijkend en verdieping en geeft tools waar ik mee kan werken.

  Janneke
 • Veel praktische informatie die bezinkt door oefeningen die daarna worden uitgevoerd. De leerstof is voor mij ook echt leerstof en heeft voor mij niet het karakter van: Dit was mij al bekend allemaal. Leerstof wordt met name verdiept door het lezen van de boeken en de manual.

  Marjolein
 • Ik vind het een geweldige opleiding, waarin de opbouw zodanig is dat je niet overspoeld wordt met alle info tegelijk en je daardoor dus echt stapsgewijs groeit.

  Nathalie
 • Volgens mij werk je vanuit je hart Sylvia en dat is merkbaar en voelbaar. Je geeft de mensen om je heen veel ruimte om te zijn wie ze zijn en te laten groeien. Verder werk je grondig en snel en heb je de opleiding stevig in de schoenen staan. Iets om trots op te zijn lijkt me.

  Vokeline van Thiel
 • Waanzinnig, Dankbaar, Bijzonder, Stille woorden en zo UNIEK. Dit afgelopen jaar, maar wat heeft dit mij veel liefde, en zorgzaamheid gebracht, wat ik intern altijd al heb gedragen. Maaar vooral mezelf niet durfde te gunnen. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Letterlijk een nieuwe thuis, dus persoonlijk voor mij. De reis is geweldig geweest.

  Jacqueline Werkhoven
 • Ik heb hopelijk ook jullie verbaasd, maar meest heb ik toch mezelf verbaasd in wat er bij mij ‘omhoog’ mocht komen en hoezeer ik anders tegen mijzelf, mijn verleden, mijn kinderen en de buitenwereld ben gaan aankijken. Dank daarvoor!
  Heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen vanwege het én mezelf ontwikkelen én het protocol van de reversie methode leren. Juist doordat dit beiden werd geïntegreerd heb ik het niet alleen aangehoord maar ook ‘doorleefd en eigen gemaakt’.

  Josè Harmsen
 • De opleiding, trainer, coach en andere nieuwe mensen die hetzelfde willen en er voor gaan vind ik inspirerend. Het is als een steen die je in het water gooit, het breidt zich steeds meer uiten werkt ook door ik mijn privéomgeving.

  Delia
 • De opleiding is veel omvattender en intenser dan ik had gedacht. Je kunt je hier niet op voorbereiden. In vond het een heel intensief jaar, door het doorleven van de kindfases, de emoties die los kwamen en ook het energetische en fysieke effect daarvan. In combinatie met werk en gezin vond ik het soms best lastig, maar aan de andere kant werden mijn valkuilen en pijnstukken hierdoor ook zo mooi zichtbaar. Ik vond de leerstof super interessant, het heeft me enorm verrijkt en heel veel inzichten gegeven in met name mezelf, maar ook naar hoe ik naar mijn gezin en verdere omgeving kijk.

  Annemieke Spits
 • Leerstof fijn door te lezen. Geen zware droge stof.

  Anne
 • Wat ik erg prettig vind is de afwisseling en het zwaartepunt op het ervarend leren. De opleidingsdagen vliegen voorbij, en er gebeurd in één weekend meestal al zoveel. Ik vind het een goede balans tussen zitten luisteren en zelf oefenen en ervaren.

  Anne
 • Tot nu toe vind ik de opleiding GKC prachtig! Sylvia, de andere docenten en coaches, mijn groepje, alle studenten, de leerstof en alles wat het met mij en mijn gezin doet. Ieder weekend ontluikt en zit vol verassingen en lering.

  Angelique
 • De opleiding voelt vanaf het begin als een plaats waar ik ‘moet’ zijn. Ik voel me op mijn gemak en vind het heel fijn om te merken dat al deze mensen op een bepaalde manier bezig zijn met de voorbereiding op ‘de nieuwe aarde’ en bezig zijn met spirituele groei.

  Astrid
 • Ik ervaar deze opleiding Gezins-en Kindercoach ten eerste als het meest bijzondere, waardevolle opleiding die ik tot nu toe die ik in mijn carrière heb gevolgd. Dat is eigenlijk het eerste wat er in mij opkomt als ik er over nadenk maar ook niet anders kan omschrijven.

  De bewustwording met betrekking tot het opzoek gaan naar wie je in de essentie bent, heb ik nog niet op deze manier mogen ervaren als bij deze opleiding waarbij je echt naar de kern gaat en dit mag doorvoelen en daardoor een heling proces plaats vindt. Door de ervaringen met de andere mede deelnemers te delen en samen de oefeningen aan te gaan ervaar ik dat ik echt aangeraakt wordt door de materie en het daardoor beter beklijft. Het is echt een reis waarin je mag zijn wie je bent en leert door te ervaren als je er voor open staat .Ik merk dat wanneer je stukjes van jezelf heelt en je proces aangaat dit veel levensenergie geeft, maar ook dat het een proces is wat effect heeft op je eigen familie systeem en (werk)omgeving, althans dat is hoe ik het ervaar!

  Linda Groot
 • Geweldig! Het is mooier en veelomvattender en diepgaander dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als meer ouders/coaches deze opleiding zouden volgen!

  Christine
 • De opleiding is goed doordacht. Zoals de meditaties en opvolgende muziek. Zodat mijn innerlijke kinderen eruit kunnen rollen en liefdevol weer kunnen spelen in vertrouwen.

  Dave
 • Gezins- en Kindercoach opleiding in haar geheel :
  Wat heb ik een ongelofelijk mooi jaar mogen beleven.
  Ik vind het moeilijk om in woorden te omschrijven.
  Veel ervaringen leven in mijn hoofd en zijn met geen pen te omschrijven.
  Ik heb dit jaar een reis naar binnen mogen maken.
  Ik heb mijn maskers leren kennen, en ook mijn krachten.
  Ik heb mijn innerlijke kinderen mogen leren kennen, ze mogen omarmen, waarna we nu met z’n allen verder gaan.
  Ik heb mijn zware rugzak kunnen legen waardoor hij nu te dragen is.
  Ik heb een begin gemaakt met het grootste levensdoel; zelfliefde voelen.
  Ik weet nu waar ik het halen kan, alles zit in mijzelf.
  Het is de kunst om die schatten te zien en ze de ruimte te geven om te stralen.
  Ik heb mogen zien wat wij  als ‘mens’ op aarde komen doen.
  Ik voel me gedragen door de engelen en ben nooit meer alleen.
  Dit is de mooiste reis van mijn leven geweest!

  Mariska van Lieshout
 • Het is voor mij een avontuurlijke reis waarin ik onderweg heel veel van en over mezelf te weten kom en hele mooie theorie aangereikt krijg om mezelf dingen sneller eigen te maken. Ik geniet met volle teugen en ondanks dat het soms heftig en zwaar is vind ik mezelf steeds weer terug. Dankzij de manier waarop er les geven wordt, de secure manier waarop er begeleid wordt en de enorme afwisseling in de aangeboden stof maakt dat ik met veel plezier naar ieder weekend ga en dit jaar volbreng.

  Marlous
 • Sylvia bedankt! Bedankt voor deze voor mij zo passend in elkaar gezette opleiding. Wij leren allemaal anders, dat is wat je uitdraagt. En zo is het ook. In een andere vorm had ik de opleiding nooit kunnen doen…..het had niet gepast bij mijn zijn. Dank voor je enthousiasme en kennis. Ondanks dat jou energie voor mij heftig voelt, ik een beetje om je heen dans, het niet altijd met je eens bent vind ik je een dijk van een vrouw!! Dikke knuffel, ik begrijp van minstens 20 seconden! Dan komt hij energetisch goed binnen!

  Jolanda Settels
 • De oefeningen die we moeten doen tijdens de weekenden zijn soms eye openers! Niet altijd even makkelijk. Het leert je goed naar jezelf te kijken en feedback te ontvangen. Daar ben ik erg blij mee.

  Miranda
 • De werkvormen zijn zinvol, intensief en soms erg confronterend. Maar ik doe het om er uiteindelijk zelf beter van te worden en bepaalde “oude” stukken een plek te geven. Ik merk nu al dat ik mij een stuk beter voel dan in het begin en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.

  Willeke