• Deze andere kijk op ouders en kinderen vind ik verrijkend en verdieping en geeft tools waar ik mee kan werken.

  Janneke
 • Tot nu toe vind ik de opleiding GKC prachtig! Sylvia, de andere docenten en coaches, mijn groepje, alle studenten, de leerstof en alles wat het met mij en mijn gezin doet. Ieder weekend ontluikt en zit vol verassingen en lering.

  Angelique
 • Veel praktische informatie die bezinkt door oefeningen die daarna worden uitgevoerd. De leerstof is voor mij ook echt leerstof en heeft voor mij niet het karakter van: Dit was mij al bekend allemaal. Leerstof wordt met name verdiept door het lezen van de boeken en de manual.

  Marjolein
 • Zoveel meer dan ik had verwacht! De opleiding is zowel in theorie als in praktijk(oefeningen) heel duidelijk en er wordt veel geëvalueerd. Er wordt ruim de tijd genomen voor de te behandelen stof en het is fijn altijd terecht te kunnen bij Sylvia en de coaches.

  Linda Veenstra
 • De coaches zijn allemaal erg begaan met ons. Dat voelt erg fijn en veilig.

  Dave
 • Bij de start was dit vnl. nog het protocol wat ik ging leren, bij de zelfontwikkeling kon ik me nog niet echt een voorstelling maken. Ik heb hopelijk ook jullie verbaasd, maar meest heb ik toch mezelf verbaasd in wat er bij mij ‘omhoog’ mocht komen en hoezeer ik anders tegen mijzelf, mijn verleden, mijn kinderen en de buitenwereld ben gaan aankijken. Dank daarvoor! Heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen vanwege het én mezelf ontwikkelen én het protocol van de reversie methode leren. Juist doordat dit beiden werd geïntegreerd heb ik het niet alleen aangehoord maar ook ‘doorleefd en eigen gemaakt’.

  Jose
 • Allereerst onwijs bedankt Sylvia! Het hele jaar is een cadeau voor mezelf geweest. Bedankt voor wat je doet en de fijne en veilige sfeer die je gecreëerd hebt samen met ons allemaal.

  Annemieke Spits
 • De opleiding, trainer, coach en andere nieuwe mensen die hetzelfde willen en er voor gaan vind ik inspirerend. Het is als een steen die je in het water gooit, het breidt zich steeds meer uiten werkt ook door ik mijn privéomgeving.

  Delia
 • Wat ik erg prettig vind is de afwisseling en het zwaartepunt op het ervarend leren. De opleidingsdagen vliegen voorbij, en er gebeurd in één weekend meestal al zoveel. Ik vind het een goede balans tussen zitten luisteren en zelf oefenen en ervaren.

  Anne
 • Ik heb hopelijk ook jullie verbaasd, maar meest heb ik toch mezelf verbaasd in wat er bij mij ‘omhoog’ mocht komen en hoezeer ik anders tegen mijzelf, mijn verleden, mijn kinderen en de buitenwereld ben gaan aankijken. Dank daarvoor!
  Heel blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen vanwege het én mezelf ontwikkelen én het protocol van de reversie methode leren. Juist doordat dit beiden werd geïntegreerd heb ik het niet alleen aangehoord maar ook ‘doorleefd en eigen gemaakt’.

  Josè Harmsen
 • De oefeningen die we moeten doen tijdens de weekenden zijn soms eye openers! Niet altijd even makkelijk. Het leert je goed naar jezelf te kijken en feedback te ontvangen. Daar ben ik erg blij mee.

  Miranda
 • Erg leerzaam. Een ontdekkingsreis naar jezelf. Een mooie manier om ouders en kinderen te helpen om weer de kracht in henzelf terug te vinden. Ik vind het erg boeiend, leerzaam en inspirerend.

  Ine
 • Geweldig! Het is mooier en veelomvattender en diepgaander dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als meer ouders/coaches deze opleiding zouden volgen!

  Christine
 • De opleiding is veel omvattender en intenser dan ik had gedacht. Je kunt je hier niet op voorbereiden. In vond het een heel intensief jaar, door het doorleven van de kindfases, de emoties die los kwamen en ook het energetische en fysieke effect daarvan. In combinatie met werk en gezin vond ik het soms best lastig, maar aan de andere kant werden mijn valkuilen en pijnstukken hierdoor ook zo mooi zichtbaar. Ik vond de leerstof super interessant, het heeft me enorm verrijkt en heel veel inzichten gegeven in met name mezelf, maar ook naar hoe ik naar mijn gezin en verdere omgeving kijk.

  Annemieke Spits
 • Geweldig! Het is mooier en veelomvattender en diepgaander dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een betere plek wordt als meer ouders/coaches deze opleiding zouden volgen!

  Christine
 • Ik kan erg genieten van de werkvormen tijdens de weekenden. Zoveel dinge die ik nu al heb mee gemaakt die me echt raakten. Iedere keer ben ik weer verrast wat het met me doet. Ook hier is de afwisseling heel prettig. Fijn dat het veel praktijk oefeningen zijn die je echt laten beleven hoe het voor mij voelt. Ook wel heel prettig om soms wat theorie te hebben. Vooral in de weken dat ik echt met mezelf geconfronteerd werd waren de vele oefeningen soms wel even genoeg. Dan vond ik het ook heerlijk als er wat meer theorie was. Erg fijn, dat ook het energetisch voelen aan bod komt. Zou van mij nog wel meer mogen.

  Marjolein
 • De manier waarop ik persoonlijk begeleid word en vrij gelaten word in het pad wat ik moet gaan, vind ik bijzonder sterk aan de opleiding. Ik word geen richting op geduwd, maar er worden mogelijkheden aangedragen en mijn eigen kracht krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen.

  Marjan
 • De werkvormen zijn zinvol, intensief en soms erg confronterend. Maar ik doe het om er uiteindelijk zelf beter van te worden en bepaalde “oude” stukken een plek te geven. Ik merk nu al dat ik mij een stuk beter voel dan in het begin en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.

  Willeke
 • Een groot cadeau voor mezelf, mijn gezin, omgeving en als coach!

  Annelieke Mak
 • De opleiding voelt vanaf het begin als een plaats waar ik ‘moet’ zijn. Ik voel me op mijn gemak en vind het heel fijn om te merken dat al deze mensen op een bepaalde manier bezig zijn met de voorbereiding op ‘de nieuwe aarde’ en bezig zijn met spirituele groei.

  Astrid
 • Leerstof fijn door te lezen. Geen zware droge stof.

  Anne
 • Ik ervaar de opleiding tot nu toe echt als een groot cadeau aan mijzelf. Ik ben er erg blij mee, ook op de momenten dat ik even niet blij ben en het allemaal veel vind, dan weet ik toch dat het me ergens brengt wat ik nodig heb..

  Grietje
 • Een programma die erg opbouwend is. Waarin je stap voor stap doorgroeit op een uitgebalanceerde manier .

  Linda
 • De opleiding is goed doordacht. Zoals de meditaties en opvolgende muziek. Zodat mijn innerlijke kinderen eruit kunnen rollen en liefdevol weer kunnen spelen in vertrouwen.

  Dave
 • Het is voor mij een avontuurlijke reis waarin ik onderweg heel veel van en over mezelf te weten kom en hele mooie theorie aangereikt krijg om mezelf dingen sneller eigen te maken. Ik geniet met volle teugen en ondanks dat het soms heftig en zwaar is vind ik mezelf steeds weer terug. Dankzij de manier waarop er les geven wordt, de secure manier waarop er begeleid wordt en de enorme afwisseling in de aangeboden stof maakt dat ik met veel plezier naar ieder weekend ga en dit jaar volbreng.

  Marlous
 • Voor mij is deze opleiding een schot in de roos. Van te voren had ik een algemeen beeld van de inhoud. Ik wist dat ik leerde spiertesten en ik wist ook dat je eigen persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel was, maar hoe en wat precies was een (aangename) verassing.

  Pauline
 • Ik heb geleerd dat ik veel meer kan dan ik ooit voor waarheid had aangenomen. Het feit dat het me nu lukt om grote probleemstukken van studiegenoten op te lossen door direct naar de kern te gaan.

  Lotte Wolters
 • Ik vind het een geweldige opleiding, waarin de opbouw zodanig is dat je niet overspoeld wordt met alle info tegelijk en je daardoor dus echt stapsgewijs groeit.

  Nathalie
 • De manual is duidelijk, goed leesbaar geschreven. Als er vragen zijn worden die ook goed opgepakt. Ik lees tot nu toe de verplichte boeken ook met plezier.

  Manon