Het enneagram is naast de Reversie Methode ® mijn grote passie en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet voor niets is het enneagram verwerkt in al mijn opleidingen, workshops en boeken. Het enneagram legt de grootste spiegel bloot die je als volwassene kunt ervaren met de mensen (kinderen) om je heen.

Het enneagram staat voor mij voor eenheid en kracht. De energie van eenheid en kracht is in het enneagram onderverdeeld in 9 facetten. Maak je gebruik van alle 9 facetten dan kun je in elke situatie in je kracht staan en handelen.

Deze training wordt in drie delen gegeven, en volgt de drie centra van het enneagram. Naast de theorie gaan we de diepere lagen in het enneagram ontdekken en ervaren.

Iedereen kan gebruik maken van de onderlinge krachten in het enneagram. De reden dat we dat niet doen is omdat we hem simpelweg niet ontwikkeld hebben of omdat we er een trauma aan gekoppeld hebben. In deze training ga jij ontdekken welke krachten je al wel in kunt zetten, welke geblokkeerd zijn en welke nooit ontwikkeld zijn. Door de theorie en de oefeningen zul je zowel in het doen, denken en voelen kennis maken met de types, hun kracht en in welke mate jij deze kracht in kunt zetten in het dagelijks leven. Het enneagram helpt je te ontwikkelen tot een completer mens die zijn potentie ten volle kan gebruiken.

Mocht je je na deze training willen professionaliseren in het enneagram dan volgt er een verdiepingstraining. Tijdens deze training leer je hoe je het enneagram kunt inzetten in jouw praktijk.

Data

21 en 22 september

26 en 27 oktober

7 en 8 december

 

Optioneel: het protocolweekend valt op  15, 16 en 17 november

 

Hoofdtrainer: Sylvia Leegwater
Locatie: Wormerveer
Prijs per persoon: € 750,- inclusief  lunch, ontbijt, koffie, thee en manual. De extra kosten verbonden aan de drie verdiepingsdagen zijn € 299,-
Bijkomende kosten: 19 euro boek Enneagram, als weg naar verandering

 

Factuur & bevestiging:

Na aanmelding ontvangt u de factuur. Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen! Ongeveer 14 dagen voor aanvang van de opleiding ontvangt u de bevestiging en alle benodigde informatie omtrent de opleiding.

 

Aanmeldingsformulier

Enneagram verdieping

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.