Opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching

voor ouders, opvoeders en professionals.

Zijn de kinderen nu anders dan wij zelf als kind waren? Misschien. Zeker is dat ze in een andere tijd leven. Daardoor staan ze op een andere manier in het leven dan wij gewend zijn. Ze confronteren ons met onze waarden en normen, gewoon door te zijn wie ze zijn en hun intuïtie te volgen. Van ons hebben ze respect, vertrouwen, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid nodig, maar ook sturing en voorbeeldgedrag. Als wij dit onvoldoende kunnen geven, dan lopen zij vast. Ongelukkige kinderen en ouders, conflicten en problemen zijn het gevolg.

Iris als fee

DreamChild ondersteunt kinderen, ouders, opvoeders en professionals met informatie, opleidingen, trainingen, coaching, workshops en lezingen. Wij werken vanuit een erkende methodiek die is ontwikkeld door Sylvia Leegwater (voorheen Roosendaal): de Reversie Methode®. Sylvia is de auteur van een reeks toonaangevende boeken op dit gebied.

De doelstelling van DreamChild is om ouders, verzorgers, en professionals zoals therapeuten, leraren en kindercoaches, ondersteuning en instrumenten te geven waarmee zij het kind beter kunnen begrijpen en benaderen. Wij bieden nieuwe vormen van opvoeden, die beginnen met eerlijk en op een andere manier kijken naar onszelf.