Vooropleiding
Holistische GezinsTherapie

Om deel te nemen aan de opleiding Holistische GezinsTherapie is het volgen van de vooropleiding verplicht. De vooropleiding is een online training die bestaat uit vier lessen. Elke les wordt afgerond met een oefening als huiswerk waar je feedback op ontvangt. Het voordeel van deze online training is dat je er niet de deur voor uit hoeft en je kunt studeren wanneer het jou uitkomt. Belangrijk is wel dat je de vooropleiding hebt afgerond vóór de opleiding start! De vooropleiding is niet te volgen zonder aanmelding voor de opleiding Gezins- en Kindercoach of Trainer Reversie Methode®

In de opleiding wordt de basis van de Reversie Methode® behandeld. Onderwerpen als: het nieuwetijdskind, wat is waarheid, aanpassen, schuld en schaamte passeren in deze vier lessen de revue. Door het maken van de oefeningen krijg je zicht op je eigen situatie in jouw gezin of binnen je werk en je leert jezelf een stukje beter kennen. Deze onderwerpen vormen een basis van waaruit de opleiding werkt. Het geeft jou een goed beeld van de opleiding en tegelijkertijd doe je een belangrijk stukje voorwerk in je zelfontwikkeling.

Deze vooropleiding is bedoeld om het bewustzijnsniveau van alle deelnemers gelijk te trekken. Zo kunnen we allemaal starten vanaf dezelfde basis en kunnen we maximaal profiteren van de ervaring tijdens de moduledagen. Mocht je in je leven al veel opleidingen gedaan hebben op bewustzijnsgebied dan is deze opleiding een opfrisser waarin je zeker weer nieuwe dingen zult ervaren en leren van jezelf. Je bent namelijk nooit uitgeleerd!

De kosten voor de vooropleiding bedragen 89 euro. Deze kosten zitten bij de opleidingsprijs (3250 euro) inbegrepen.

Wanneer je je aanmeldt voor de opleiding Holistische GezinsTherapie krijg je de lessen in een pakket thuisgestuurd. Het is aan jou wanneer je het huiswerk inlevert. Houdt er wel rekening mee dat er nog feedback komt op het door jou ingeleverde materiaal. Zo zou het kunnen zijn dat ik je vraag nog een keer naar de oefening te kijken.

Meld je aan voor de vooropleiding door deze aan te vinken op het inschrijfformulier van de opleiding. Dit vind je op deze pagina onderaan in het aanmeldingsformulier.