Tijdens deze 5 daagse gaan we ons buigen over het Enneagram en zijn geheimen. Ontdek wie jij bent, onder alle illusies.

Illusies kennen we allemaal. Als kind geloofden we in sinterklaas die ons elk jaar cadeautjes bracht, een piet die door de schoorsteen klom om iets in onze schoen te stoppen. Vroeger geloofde ze dat de aarde plat was in plaats van rond. Illusies hebben de eigenschap dat we ze als waarheid aannemen totdat we ‘wakker’ worden. De tien illusies in het enneagram laten ons zien dat we op een dieper niveau nog veel beperkende illusies voor waar aan nemen. Tijdens deze trainingsdagen ga je kijken, voelen, ervaren wat jouw Zielenpad is, los van alle illusies.

Voor deze training reizen we met eigen vervoer af naar Frankrijk. Op een prachtige locatie, maar 318 km van Utrecht, combineren we het werken aan onszelf met een goede wijn en een stukje stokbrood.

Vind je het spannend wat betreft de maatregelen om af te reizen naar Frankrijk? Sluit je dan aan bij de facebookpagina Enneagram Verdieping in Oktober. Zo leer je de andere deelnemers kennen en kan ik je op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

De training start donderdag 30 september 16.00 uur en duurt tot en met zondagavond 21.00 uur.

Op maandag 4 oktober na het gezamenlijke ontbijt (voor de liefhebbers zondagavond) kun je op je eigen tempo afreizen.

 

Hoofdtrainer: Sylvia Leegwater
Locatie: www.buirefontaine.nl afstand vanaf Utrecht 319 km
Prijs per persoon: € 595,- inclusief slaapplaats, diner, lunch, ontbijt, koffie, thee.
Bijkomende kosten: Heen- en terugreis naar Frankrijk. Carpoolen is altijd mogelijk!

 

Factuur & bevestiging:

Na aanmelding ontvangt u de factuur. Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen! Ongeveer 14 dagen voor aanvang van de opleiding ontvangt u de bevestiging en alle benodigde informatie omtrent de opleiding.

 

 

Aanmeldingsformulier