chakraChakra's zijn energiepoorten.  Een chakra mag je zien als een draaiend wiel wat continu energie afgeeft en binnen laat en zo je fysieke-, mentale- en emotionele lichaam voedt.  De stroming van de chakra's wordt beïnvloed door onverwerkte ervaringen. Hierdoor kunnen er op verschillende levensgebieden problemen ontstaan op fysiek-, mentaal- en emotioneel niveau. We spreken dan over een chakra of chakra's in onbalans.

Er zijn verschillende manieren waarop de chakra's weer in balans gebracht kunnen worden. Meditaties, oefeningen en visualisaties gericht op die specifieke chakra brengt de chakra weer in balans en op dat moment gaat de energie in het specifieke levensgebied weer stromen. Hierdoor verandert je ziens-, denk- en handelswijze binnen dat gebied.

Van oudsher maken we allemaal gebruik van 7 hoofdchakra's. De laatste jaren zijn er echter 7 chakra's bijgekomen Deze bijgekomen chakra's hebben een fijnere trilling en zullen ook niet bij iedereen volledig geopend zijn. Zeker is dat bij de kinderen van deze tijd de 14 chakra's wel allemaal openstaan. Hierdoor zijn ze gevoeliger van aard.

 

Hoofdtrainer: Sylvia Leegwater
Locatie: Noord Holland
Prijs per persoon: €125,- inclusief lunch, koffie, thee en manual.
Data 16 april 2021

Deze èèndaagse workshop laat je alle 14 chakra's ervaren door middel van visualisaties, oefeningen, kleur en muziek. Tevens leer je hoe je op een simpele wijze kunt testen welke chakra uit balans is of nog niet geopend is en leer je een snelle en effectieve methode waarop je de specifieke chakra in balans brengt.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die kan spiertesten of in het bezit is van EE, EB of EP.

Ervaringen:

Wat een prachtige verrijking voor het coachen! Waar energiewerk soms wat vaag lijkt voor cliënten, is Chakra Balancing zo sterk voelbaar en merk je meteen dat er iets bij je gebeurt. Tijdens de opleiding is er een hele prettige sfeer en krijg je in een aantal praktische stappen snel onder de knie ‘hoe het werkt’. Doordat je zelf op verschillende manieren de chakra’s ervaart, kun je er je cliënten goed mee ondersteunen. Voor mijzelf voelde het heel sterk alsof mijn hele lijf en mijn hele zijn (eindelijk) gezien werd en alles in mij volledig geaccepteerd kon worden. De afsluitende visualisatie was zo intens. Het voelde alsof je helemaal ge-reset was. Kan niet wachten om dit ook bij mijn cliënten in te zetten. Super!

Aanmelden

  • Postadres

  • Factuuradres

    Vul deze velden in als je factuur naar een ander adres moet dan je postadres.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.